Hvilket marked?

Iran

Den nye samarbejdsaftale mellem Iran og det internationale samfund fra januar 2016 omkring det iranske atomprogram betyder, at de fleste af EU’s, USA’s samt FN’s sanktioner er lempet.

Lempelserne åbner op for det iranske marked, der har et kæmpe eksportpotentiale!

Så hvorfor ikke prøve Iran?Mulighederne’s land

Iran er placeret i Mellemøsten, hvor landet grænser op til naboer såsom Tyrkiet og Pakistan, og fungerer som centrum for økonomi, kultur og diversitet. Med landets 1.648.000 km2 og 80.000 indbyggere er Iran i en rivende udvikling med potentiale for øget import og eksport.

Iran har en solid økonomisk base. Med fjernelsen af størstedelen af sanktionerne forventes det, at import og eksport til og fra Iran vil stige. Dette er særligt relevant for danske firmaer, da danske produkter er efterspurgt blandt de iranske forbrugere.

Danske produkter er meget populære i Iran. Produkter indenfor fødevareindustrien såsom mælkeprodukter eller næringsmidler, drikkevarer etc. er efterspurgte.

Den teknologiske sektor udvikler sig også indenfor vedvarende energi, som er blevet sat på den iranske regerings dagsorden i form af grøn energi, da forbruget af elektricitet er estimeret til at stige med ca. 10 procent de næste 5 år. Andre sektorer såsom sundhedssektoren boomer også, da det ligeledes er blevet sat på dagsorden i Iran og desuden er noget den iranske forbruger prioriterer. Mulighederne er derfor mange.


 Hvorfor Iran?
  • Danske produkter har et godt ry i Iran.
  • Iran efterspørger dansk teknologi og produkter.
  • Iran er et rigt land med nye muligheder.
  • Efter sanktionerne er blevet lempet, er der opstået mange nye muligheder for eksport.

Ring eller skriv til os for mere information

.