Profil

Hvem er Eksport Service?

Eksport Service er et eksport firma med hovedsæde i København, Danmark og en branch i Tehran, Iran, som har stor erfaring med at importere og eksportere et bredt udsnit af produkter fra både Danmark og Asien til Mellemøsten. Vores branch i Iran er et familieejet foretagen, som har arbejdet med eksport til og fra Mellemøsten i over 80 år.

Vi er store distributører i Tehran, hvor vi importerer produkter fra Asien, som vi sælger videre i hele Iran.



I Tehran importerer vi blandt andet symaskiner og alt til hjemmet af design og interiør artikler fra Kina.

Dette sælges i vores butikker i Tehran bazaar samt andre lokaliteter fordelt i resten af Iran. Vores branch i Iran er derved både importører samt distributører af vores produkter fra Kina. Eksport Service er derved ikke kun en potentiel investor i netop jeres firma.

Vi har også et stort netværk af investorer fra Iran, som leder efter danske producenter, de kan samarbejde med og som er klar til at investere indenfor følgende sektorer:

  • Fødevare industrien
  • Vedvarende og bæredygtig energi
  • Medicin og sundhed
  • Design, interiør   

Eksport Service kan derfor facilitere en samarbejdsaftale om eksport af din virksomhed’s produkter til et booming iransk marked mellem dig og en kommende investor.

Vores ansatte består af medarbejdere fra både Mellemøsten og Danmark, som taler dansk, engelsk og farsi, og som har en grundig viden, indsigt og kendskab til markedet for eksport og import i både Danmark, Asien og Mellemøsten.

Ring eller skriv til os for mere information